Sarahah: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς – Είναι κατάλληλη για παιδιά; & Πώς μπορείτε να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από ιούς και απειλές

Sarahah: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς - Είναι κατάλληλη για παιδιά;

Η Sarahah είναι μια εφαρμογή ανώνυμης ανατροφοδότησης που χρησιμοποιούν οι έφηβοι για να μεταβιβάσουν μεταξύ τους ανώνυμα ψηφιακά μηνύματα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να λειτουργήσετε την εφαρμογή ως πρόσθετο στις δημοφιλή εφαρμογές Snapchat και Facebook. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με φίλους και να τους στείλετε ανώνυμα σχόλια. Σας επιτρέπει επίσης να αναζητάτε χρήστες και να στέλνετε και ανώνυμα μηνύματα σε αυτούς, ακόμα κι αν δεν τους γνωρίζετε.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να μην εμφανίζεται το όνομα ή η εικόνα προφίλ τους στην αναζήτηση της εφαρμογής ή να λαμβάνουν μηνύματα από μη εγγεγραμμένους χρήστες, αλλά πρέπει να ορίσουν την αντίστοιχη επιλογή για να το κάνουν αυτό. Αν δεν το κάνουν, το όνομα και η φωτογραφία που χρησιμοποιούν για να εγγραφούν θα εμφανιστούν όταν τους αναζητήσουν άλλοι χρήστες.

Είναι η Sarahah κατάλληλη για τα παιδιά;

Η Sarahah είναι εύκολη στη χρήση, έτσι τα παιδιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής. Ωστόσο, επειδή όλα τα σχόλια είναι ανώνυμα, είναι πολύ εύκολο για τους χρήστες να λένε άσχημα και κακόβουλα πράγματα χωρίς να φοβούνται για τυχών επιπτώσεις. Οι κριτικές στο App Store επισημαίνουν ότι η Sarahah χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την παρενόχληση στον κυβερνοχώρο. Για αυτούς τους λόγους, η Sarahah δεν είναι κατάλληλη για παιδιά. Τόσο το Common Sense όσο και το App Store το βαθμολογούν για ηλικία 17 ετών και άνω.
Εάν τα παιδιά αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τη Sarahah, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις για να αποκλείσουν το όνομα ή τη φωτογραφία προφίλ τους ώστε να μην εμφανίζονται στην αναζήτηση. Θα πρέπει επίσης να απενεργοποιήσουν τη δυνατότητα στους μη εγγεγραμμένους χρήστες της Sarahah να σχολιάσουν τους λογαριασμούς τους. Επιπλέον, θα πρέπει να ορίσουν την κοινή χρήση του συνδέσμου προφίλ τους μόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους, αν και δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μοιραστούν το σύνδεσμο του προφίλ με άλλους.

Εάν το παιδί σας θέλει να χρησιμοποιήσει τη Sarahah, μιλήστε μαζί του για το λόγω αυτής της επιθυμίας. Συζητήστε τα μειονεκτήματα των ανώνυμων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μερικοί άνθρωποι αισθάνονται ότι μπορούν να είναι πιο ένθερμοι πίσω από μια οθόνη, ειδικά όταν δεν θα αντιμετωπίσουν τυχόν επιπτώσεις. Μιλήστε για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες με τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συγκεκριμένων εφαρμογών και παιχνιδιών. Επίσης, βρείτε μαζί κάποιες στρατηγικές για το πώς να χειριστεί τα πιθανά κακόβουλα σχόλια που μπορεί να συναντήσει κατά την πλοήγησή του.

Πώς μπορείτε να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από ιούς και απειλές

Πώς μπορείτε να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή από ιούς και απειλές

Διαβάστε πώς θα καταλάβετε ότι ο υπολογιστής έχει κολλήσει ιό και πώς θα τον κρατήσετε ασφαλή από κακόβουλο λογισμικό και απειλές, στον οδηγό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.
Δείτε τον οδηγό πατώντας εδώ: saferinternet4kids.gr
enallaktikos.gr/

  Νέα Κοιν.Σ.Επ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, με την επωνυμία«PROMO KYNOURIA» στο Άστρος...

  Δείτε εδώ

  Πως θα έρθετε

  ΚΤΕΛ:
  ΑΣΤΡΟΣ :2755022218
  ΤΡΙΠΟΛΗ :2710222560
  ΑΘΗΝΑ :2105132834
  ΤΑΧΙ :2755022046
  ΛIΜΕΝΑΡΧΕΙΟ :2755051445
  Χάρτης περιοχής

  Αξιοθέατα

  Πληροφορίες για το Άστρος και της Περιφέρειας αυτού.
  Ιστορικά & Πολιτιστικά στοιχεία
  Μνημεία - Αρχαιολογικοί Χώροι
  Γεωγραφικά & Κλιματολογικά στοιχεία
  Παραλιακή & Ορεινή ζώνη.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

  Ψηφιακή επικοινωνία «η Δημοκρατία και ο Διάλογος να γίνουν καθημερινή πρακτική» στη διακυβέρνηση του Δήμου.

  Βόρεια ΚυνουρίαΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  Ενοικιάζονται αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα ή μη, στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  «Eugenias House»

  http://eugeniashouse.astros-kynourianews.gr/el/

  https://www.facebook.com/EugeniasHouse/?ref=settings

  Πωλείται στον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας ,πέτρινη μονοκατοικία

  Δείτε εδώ

  Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 47 τ.μ ,ιδανικό για φοιτητές... Αποτέλεσμα εικόνας για Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα

  Δείτε εδώ

  Powered by Wordpress, Redesign Theme by Tioreo