Ποιοί είμαστε

“Αγαπάμε τον Τόπο μας, προβάλουμε τις αξίες του”
που αφορούν  την Ιστορία, την Παράδοση, τον Πολιτισμό , τις φυσικές ομορφιές  της περιοχής και γενικά τις Αξίες του τόπου μας.

Μέσα από ένα ταξίδι  τουριστικής προβολής και ανάδειξης των ιδιαίτερων Ιστορικών και Πολιτιστικών χαρακτηριστικών του καθώς  και των Παραδοσιακών προϊόντων  και  Γεύσεων .
Στόχος μας είναι να προβάλλουμε και να αναδείξουμε τις ομορφιές της περιοχής, τις ιδιαιτερότητες ,καθώς και τα Τοπικά Προϊόντα του τόπου μας, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες, τα ήθη τα έθιμα τις Τοπικές Γεύσεις των Κοινωνιών.. Ανθρώπους  που παρά την κρίση διατηρούν θετική διάθεση για ζωή και παραμένουν φιλόξενοι.

Γιατί δημιουργήθηκε το astroskynourianews.gr

Για να υπάρξει μια συνέχεια σε αυτό που ξεκίνησε πριν 2 χρόνια στο site που διαχειρίστηκα με συνέπεια ,με υπευθυνότητα αλλά και την σοβαρότητα που χρειαζόταν, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χιλιάδων φίλων αναγνωστών από την περιοχή μας και όχι μόνο!

Μετά από την δική σας προτροπή και τα καλά σας λόγια που εισέπραττα όλο αυτό τον καιρό  και αφού δεν καρποφόρησε η παραπέρα συνεργασία  μου με το site (kynourianet)που διαχειριζόμουν μέχρι σήμερα,  ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω και να ξεκινήσω την δική μου ιστοσελίδα, και βεβαίως, είμαι ανοικτός για πιθανές συνεργασίες…

Ο παρών ιστοχώρος θα έχει σαν στόχο, να προβάλλει ο,τι καλύτερο γίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Άστρους και όλης της Κυνουρίας ,αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Θα κοιτάμε στο παρὀν αλλά θα ταξιδεύουμε και στο παρελθόν για να βρούμε εκείνες τις ειδήσεις που προάγουν τον πολιτισμό, την συνεισφορά στον συνάνθρωπο, την συνεισφορά στον τόπο μας, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, στην ανάπτυξη του τουρισμού και του αθλητισμού και να γνωρίσουμε πρόσωπα και ομάδες που συνέβαλαν και συμβάλουν με τα έργα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ο ιστοχώρος μας φιλοδοξεί να δώσει στον επισκέπτη ένα θετικό τόνο στην καθημερινότητα του και να το κάνει γνώστη πολλών ευχάριστων ειδήσεων που  συνήθως χάνονται στον λαβύρινθο της υπερβολικής καθημερινής πληροφόρησης και της πλειοψηφίας των δυσάρεστων ειδήσεων.

Ρεπορτάζ που θα αναδεικνύουν ότι καλό γίνεται στην περιοχή, άλλα θα αναδεικνύουμε και ότι πρόβλημα πέφτει στην αντίληψή μας ή μας το μεταφέρετε εσείς.  Οι εκπλήξεις θα είναι και μεγάλες και ευχάριστες.

Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας και τους ανθρώπους που ήδη ασχολούνται με τον τομέα της πληροφόρησης ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό εκτός των άλλων σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να αρθρογραφεί στο site, αρκεί να μας το ζητήσει.

Το site αυτό επι της ουσίας ανήκει σε όλους όσους θέλουν να προβάλλουν και να προωθήσουν την ΘΕΤΙΚΗ πληροφορία για το καλό της τόπου μας και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Με χαρά θα ακούσουμε την αποψή σας, την οποία παρακαλούμε να την καταγράψετε σαν σχόλιο στο παρόν άρθρο.

Το βασικό δόγμα μας είναι η φράση «Ο διάλογος βοηθάει στο να γίνουμε καλύτεροι»

Με εκτιμηση

Φώτης Τζιβελόπουλος

 

 

 

  Νέα Κοιν.Σ.Επ. Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας, με την επωνυμία«PROMO KYNOURIA» στο Άστρος...

  Δείτε εδώ

  Πως θα έρθετε

  ΚΤΕΛ:
  ΑΣΤΡΟΣ :2755022218
  ΤΡΙΠΟΛΗ :2710222560
  ΑΘΗΝΑ :2105132834
  ΤΑΧΙ :2755022046
  ΛIΜΕΝΑΡΧΕΙΟ :2755051445
  Χάρτης περιοχής

  Αξιοθέατα

  Πληροφορίες για το Άστρος και της Περιφέρειας αυτού.
  Ιστορικά & Πολιτιστικά στοιχεία
  Μνημεία - Αρχαιολογικοί Χώροι
  Γεωγραφικά & Κλιματολογικά στοιχεία
  Παραλιακή & Ορεινή ζώνη.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

  Ψηφιακή επικοινωνία «η Δημοκρατία και ο Διάλογος να γίνουν καθημερινή πρακτική» στη διακυβέρνηση του Δήμου.

  Βόρεια ΚυνουρίαΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  Ενοικιάζονται αυτοεξυπηρετούμενα διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα ή μη, στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

  «Eugenias House»

  http://eugeniashouse.astros-kynourianews.gr/el/

  https://www.facebook.com/EugeniasHouse/?ref=settings

  Πωλείται στον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας ,πέτρινη μονοκατοικία

  Δείτε εδώ

  Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 47 τ.μ ,ιδανικό για φοιτητές... Αποτέλεσμα εικόνας για Ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα

  Δείτε εδώ

  Powered by Wordpress, Redesign Theme by Tioreo